-15%

Bella - Vista ApartmanKEDVEZMÉNY -15%, mely más kedvezményekkel nem vonható össze. A Bella-Vista Apartman Horvátországban, Brac szigetén található. Horvátország természeti szépségei, Dalmácia történelmi kultúrája centralizálódik a Brač-szigeten, mediterrán mikroklímával ötvözve, aminek az élménye sokszínűvé teszi az ott-tartózkodást. Brač a legnagyobb dalmát sziget, Splittől Makarszkáig húzódik, több mint 40 km hosszan, környezete az Adria legmerészebb tengerparti vidékei, közé tartozik. kereskedelmi / szolgáltató egységTovábbi információkért kattints a logora!

Budai Sport KftA 1983-ban alapított Budai Sport Szerviz alapvetően a következő sportokkal foglalkozik: TENISZ FALLABDA (squash) és TOLLASLABDA SÍ és SNOWBOARD KERÉKPÁRkereskedelmi / szolgáltató egységTovábbi információkért kattints a logora!

-10%

Danubius Zrt.A Danubius városi, wellness és üdülőszállodái 10 % extra kedvezménnyel várják Önt családjával és barátaival Budapesten, Hévízen, Győrben, Sárváron, Bükfürdőn, Balatonfüreden és Pécsett! Termál- és élményfürdőzést, gasztronómiai és wellness kényeztetést, sőt akár all inclusive családi pihenést is talál a Danubius színes és élményekben gazdag kínálati palettáján. Gyönyörű természeti környezet, szórakoztató programok minden korosztálynak. kereskedelmi / szolgáltató egységTovábbi információkért kattints a logora!

Fehér SportA FEHÉR SPORT a tenisz, beach tenisz és fallabda felszerelések professzionális kereskedője. Közel 40 sportszergyártó cég több ezer terméke közül választhatnak egyéni vásárlóink és nagykereskedelmi partnereink is az egész ország területéről. Ezáltal mindent egy helyen, és kedvező áron kínálunk, továbbá a termékek jelentős része személyesen is megtekinthető üzletünkben.kereskedelmi / szolgáltató egységTovábbi információkért kattints a logora!

-20%

Revans 2000 KftRevans 2000 Kft. a Tenisz Klubkártya tulajdonosok részére 20% kedvezményt biztosít teljes áru SCHOLL, CLARKS, FLY FLOT és BERKEMANN lábbelikre, és BEURER készülékekre (egyéb kedvezménnyel nem vonható össze!). Web shopon történő rendelésnél a kedvezmény igénybe vételéhez írja be a „TENISZ20” kuponkódot!

A kedvezmény az online vásárláson felül érvényes még a Scholl Referencia Üzletekben, valamint az Outletekben.
kereskedelmi / szolgáltató egységTovábbi információkért kattints a logora!

SQUEEZY SPORTS NUTRITIONSQUEEZY a világ első energia zseléjének (1987) piacra vezetője. A gyártó amatőr és profi sportolóknak kínál megfelelő termékeket az egyéni igényekhez alkalmazkodva. Irányvonalunk különböző fajta zselé termékek, sportitalok, energia szeletek alkotják. A energia utánpótlást biztosító termékek mellett, vegán aminosav, a hatékony fogyáshoz a SQUEEZY ATHLETIC nevű termékcsalád áll rendelkezésre.kereskedelmi / szolgáltató egységTovábbi információkért kattints a logora!

TandtsportA Tandtsport olyan piacvezető világmárkák hazai kizárólagos forgalmazója, mint a HEAD, NORDICA, ELAN, BOGNER, LEKI, EISBÄR, F2, CAPITA, UNION, ICEPEAK, BOLLÉ, CÉBÉ, FANATIC, ION, NORTH SALES, DEELUXE. kereskedelmi / szolgáltató egységTovábbi információkért kattints a logora!